Δώνης: «Μια ομάδα που βγάζει υγεία»

Ο Γιώργος Δώνης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που βγάζει υγεία στον αγωνιστικό χώρο, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη συνεργασία των «πράσινων» με τον ΟΠΑΠ. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» όλοι οι παίκτες του «τριφυλλιού», όπως επίσης το τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης.

Ο Δώνης τόνισε χαρακτηριστικά: «Πολύ σημαντικό να υπάρχει μεγάλη εταιρεία
όπως ο ΟΠΑΠ και να μας στηρίζει. Παντού στο ποδόσφαιρο πι χορηγοί παίζουν τεράστιο ρόλο. Θα συνεχίσουμε να είμαστε μια ομάδα που βγάζει υγεία. Ακόμα είμαστε στην αρχή, αλλά όλα τα παιδιά έχουν ακόμα πολλά να δώσουν. Θα προσπαθήσουμε με τις επιτυχίες να φέρουμε ανταποδοτικότητα στο χορηγό μας».

Από την πλευρά του, ο Αντονί Μουνιέ υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και εκπροσωπώ συμπαίκτες μου σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση. Οι παίκτες δεν περιορίζονται μόνο στο γήπεδο, αλλά πρέπει να είμαστε παράδειγμα για τα νέα παιδιά, γιατί εκπροσωπούμε ένα μεγάλο σύλλογο. Είμαστε περήφανοι που έχουμε χορηγό τον ΟΠΑΠ».

Τέλος, ο Νίκος Νταμπίζας δήλωσε: «Είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα αυτό που έχει πετύχει φέτος η ομάδα. Στη διάρκεια θα φανεί το αποτέλεσμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα