Δίνει «ανάσες» ο Χιμένεθ

Το ματς της ΑΕΚ με την Καλλιθέα δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς ή Ένωση θα τερματίσει ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στην κορυφή του ομίλου της κι έτσι ο Μανόλο Χιμένεθ αποφάσισε να ξεκουράσει τους περισσότερους παίκτες που έχουν τραβήξει ως τώρα το... κουπί.

Η προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στα Σπάτα και μετά το τέλος αυτής ο Ισπανός ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή δε συμπεριλήφθηκαν επίσης οι τραυματίες Τσόσιτς, Τρίστασον, Σιμόες και ο Αραούχο, ο οποίος εκτίει την τρίτη και
τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Όσον αφορά τον Τσόσιτς, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι γλίτωσε την θλάση και το διάστημα απουσίας του θα καθοριστεί από το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του. Το αν έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς με την Αούστρια Βιέννης θα φανεί την Δευτέρα, όπου θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του μετά το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Ντούνης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Βινίσιους, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Γαλανόπουλος, Μπάμπης, Ροντρίγκες, Κονέ, Γιούσης, Βλαχομήτρος, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα