Διάψευση για τα περί αποχώρησης του Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υπολογίζεται κανονικά και πως δεν ισχύουν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί αποχώρησης του παίκτη από το «Ολντ Τράφορντ». Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως ο βετεράνος επιθετικός θα παραμείνει στους «κόκκινους διαβόλους», τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι φέρονται έτοιμοι να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, ενώ και ο ίδιος είναι δυσαρεστημένος με τον χρόνο συμμετοχής που έχει στην αγγλική ομάδα.

Ο
Μουρίνιο δήλωσε αρχικά: «Δεν σχολιάζω με τους παίκτες όσα λένε τα Μέσα. Τον βλέπω καθημερινά. Ήμουν με τους γυμναστές του σήμερα και τον έβλεπα να δουλεύει. Είναι μαζί μου πριν και μετά την προπόνηση. Δεν έχει πει τίποτα σε εμένα για μεταγραφή, ούτε σχόλιο, απολύτως τίποτα. Είμαι σίγουρος, λοιπόν, πως όσα αναφέρουν τα Μέσα δεν είναι αλήθεια».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος δήλωσε: «Θεωρώ πως εάν είχαν βάση όσα λέγονται και γράφονται θα ήμουν ο πρώτος που θα μου το είχε πει! Θα με είχε ρωτήσει έστω κάτι, επομένως δεν θεωρώ ότι είναι αλήθεια! Δεν υπάρχει κανένα θέμα».
Keywords
Τυχαία Θέματα