Διαφήμιση του ποδοσφαίρου, 3-3 στο «Αρτέμιο Φράνκι» (video)

Αρχικά μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Σαμπντόρια στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στη Serie A, ήταν ο Μουριέλ, που στο ντεμπούτο του με τους «βιόλα» στο πρωτάθλημα, πέτυχε 2 γκολ απέναντι στην παλιά του ομάδα. Στη συνέχεια είχαμε έναν άλλο πρωταγωνιστή τον 35χρονο Κουαλιαρέλα που μέσα σε 4 λεπτά πέτυχε 2 γκολ και το 2-1 υπέρ της Φιορεντίνα μετατράπηκε σε 3-2 υπέρ της Σαμπντόρια.
Το

παιχνίδι τελείωσε με ένα άλλο πρωταγωνιστή, τον Χερμάν Πετσέλα, καθώς ο Αργεντινός στόπερ, σκόραρε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού και έδωσε την πολύτιμη ισοπαλία στην ομάδα του.


Tο σκορ άνοιξε στο 34΄ο Κολομβιανός Μουριέλ. Πέντε λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Φερνάντες της Φιορεντίνα και στο 44΄ ισοφάρισε με ωραία εκτέλεση φάουλ ο Ραμίρες.
Στην επανάληψη ο Μοριέλ έγραψε το 2-1 με εκπληκτική ατομική ενέργεια, αλλά με 2 γκολ στο 81΄και στο 85΄ ο Κουαλιαρέλα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα ο αρχηγός της Σαμπντόρια σκοράρει για 10η συνεχόμενη αγωνιστική και κυνηγάει το απόλυτο ρεκόρ του Γκαμπριέλ Μπατιστούτα με γκολ σε 11 συνεχόμενες αγωνιστικές από το 1994.
Keywords
Τυχαία Θέματα