Διαχρονικά στο πλευρό του Παντελή Κυριακίδη

Η ιστορία του Παντελή Κυριακίδη είναι ευρέως γνωστή στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για τον άτυχο ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών της ομάδας, που πριν από οκτώ χρόνια, επιστρέφοντας οδικώς από τουρνουά της ομάδας στην Αθήνα, είχε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο πατέρας του, ενώ κι ο ίδιος τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά με συνέπεια να χρήζει συνεχούς βοήθειας από μια οικογένεια που λαβωμένη πλέον δεν είχε τη δυνατότητα να
το πράξει από μόνη της, σε οικονομικό επίπεδο. Και γι’ αυτό επιλήφθηκε η μεγαλύτερη «οικογένεια» του ΠΑΟΚ, με την καταλυτική συμμετοχή και της ΠΑΕ. Στο πλαίσιο αυτό και μεταξύ πολλών άλλων δράσεων και από απλούς φίλους της ομάδας, η ΠΑΕ διοργανώνει το δεύτερο τουρνουά της χρονιάς «Παντελής Κυριακίδης» κι όπως αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση: «Από τη νύχτα της 24ης Μαΐου του 2009 πέρασε πολύς καιρός. Οχι για όλους. Για την οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, ο χρόνος σταμάτησε εκεί. Μία στιγμή ήταν δυστυχώς αρκετή για να αλλάξει τη μοίρα του παιδιού, παίκτη των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ.

Ο Παντελής έκτοτε παραμένει καθηλωμένος, σε άγρυπνο κώμα. Επέστρεφε από ποδοσφαιρικό τουρνουά μαζί με τον πατέρα του, όταν συνέβη το μοιραίο τροχαίο. Ο πατέρας χάθηκε, ο γιος μάχεται ακόμα.

Και αυτή τη χρονιά, φυσικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα Τμήματα Υποδομής της στηρίζουν τον Παντελή, διοργανώνοντας το τουρνουά «Παντελής Κυριακίδης», το δεύτερο της σεζόν, στις 29 και 30 Δεκεμβρίου. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στα γήπεδα Champions και Λέοντες, την Παρασκευή από τις 16.30 έως τις 19.30 και το Σάβατο από τις 10.00 έως τις 13.00. Το τουρνουά αφορά στις ηλικιακές κατηγορίες προπαιδικού, τζούνιορ, προτζούνιορ και bambini.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι συνεργαζόμενες ακαδημίες εντός του νομού Θεσσαλονίκης, συν την Ολυμπιάδα Καρουσάδων που έρχεται από την Κέρκυρα».
Keywords
Τυχαία Θέματα