Δεν θα δούμε σύντομα το reboot του "Buffy the Vampire Slayer"

Η σειρά δεν έχει ακόμα σενάριο.

Με πολύ αργά βήματα φαίνεται πως πλησιάζει η αναβίωση της γνωστής κυνηγού βρικολάκων. Ο διευθύνων σύμβουλος της Fox Television, Gary Newman, μίλησε σχετικά με την επερχόμενη σειρά, αποκαλύπτοντας πως το reboot του "Buffy the Vampire Slayer" δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του καναλιού.

Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας τύπου της TCA (Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών), ο Newman εξήγησε

πως η επαναφορά της σειράς από τους Joss Whedon και Monica Owusu-Breen βρίσκεται ακόμα σε αρχικά στάδια παραγωγής. Το reboot δεν διαθέτει ακόμα ούτε σενάριο.

"Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει σενάριο για να δούμε" δήλωσε ο Newman. "Αλλά τα βάλαμε κάτω με τους δημιουργούς κι είχαμε μερικές συζητήσεις Είναι μια συναρπαστική προοπτική. Είναι ακόμα νωρίς, δεν το έχουμε προωθήσει για κάποια πιθανή άδεια προς το παρόν, και ακόμα όλα αυτά αναμένονται".

Το πιθανό reboot της Buffy έχει συζητηθεί αρκετά τους προηγούμενους μήνες. Ο ίδιος ο Whedon είχε αναφέρει πως το ενδεχόμενο για την επαναφορά της σειράς υπάρχει και βρίσκεται στα χέρια του δημιουργού της, Joss Whedon. "Αν αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα θα προχωρήσουμε", είχε δηλώσει σχετικά.

Πιο πρόσφατα μάθαμε πως η σειρά τελικά έχει μια θέση στις συζητήσεις του καναλιού και όχι μόνο. Ο Whedon έδωσε την έγκριση και μάθαμε πως θα αναλάβει χρέη εκτελεστικού παραγωγού, ενώ για το σενάριο προσελήφθη η Monica Owusu- Breen.

Για το reboot οι αντιδράσεις ήταν έντονες, και ακόμα περισσότερο για την πιθανή πρωταγωνίστρια και τη φυλή που επιλέχθηκε. Η σεναριογράφος Owusu- Breen απευθύνθηκε στο κοινό μέσω ενός tweet της και έδωσε μερικές λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση της με τη σειρά και τις βλέψεις της για την αναβίωση της.

Τώρα, ο Newman εξήγησε πως, ακόμα κι εάν η σειρά δεν κάνει το ντεμπούτο της σύντομα, η ομάδα του Fox είναι ακόμα ενθουσιασμένη για τη συνεργασία με τους Whedon και Owusu- Breen σε αυτό το project.

"[Η Owusu- Breen] έχει μια εξαιρετική οπτική για τη σειρά", είπε ο Newman. "Δεν είναι μία απίθανα γρήγορη πορεία, αλλά ελπίζουμε ότι θα έρθει για να μείνει".

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΗ Apple μεταφέρει το "Time Bandits" στη μικρή οθόνηBuffy The Vampire Slayer: Νέες λεπτομέρειες σχετικά με το reboot στο φως λόγω αντιδράσεωνΤο Facebook Watch προτιμά τη διαδραστική τηλεόραση από τα μεγάλα show

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα