«Δεν ήθελα να πάμε στην Κίνα»

Η σύζυγος του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Μαρίνα, αποκάλυψε πως αυτή ήταν που επέμεινε να μην συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρβος επιθετικός στην Κίνα, παρά την εξαιρετική πρόταση που δέχτηκε. Η σύντροφος του 28χρονου επιθετικού αποκάλυψε πως άπαντες σταματούν τον 28χρονο επιθετικό στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάρουν αυτόγραφο, ενώ μίλησε και για την πορεία της σχέσης τους.

Αρχικά, ο Μαρίνα Πρίγιοβιτς τόνισε στην ιστοσελίδα «blic.rs»: «Τον περασμένο χειμώνα, ο Άλεξ δέχθηκε πρόταση πολλών
εκατομμυρίων από την Κίνα. Εγώ δεν ήθελα να πάμε! Έχουμε προσαρμοστεί στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ και δεν κάναμε λάθος για την επιλογή μας να παραμείνουμε. Έχουμε διανύσει μεγάλο δρόμο με μαζί, από την ποδοσφαιρική του ανωνυμία, μέχρι τώρα που δεν μπορεί να περπατήσει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, επειδή τον σταματούν για αυτόγραφα».

Στη συνέχεια, η σύζυγος του επιθετικού του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Το πρώτο μας ραντεβού ήταν στον κινηματογράφο. Παρακολουθήσαμε την ταινία «Due Date». Στη συνέχεια ο Άλεξ επέστρεψε στην Ελβετία, και εγώ έμεινα στο Βελιγράδι. Στην αρχή δημιουργήσαμε σχέση εξ αποστάσεως και πήγαινα στην Ελβετία όποτε μπορούσα, ενώ ο Άλεξ ερχόταν στο Βελιγράδι όταν οι υποχρεώσεις του το επέτρεπαν. Οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί, μας.. σκότωναν, τότε δεν υπήρχε viber και whatsapp. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να μετακομίσω στην Ελβετία και αυτό ήταν. Ακολούθησαν η Νορβηγία, η Σουηδία η Τουρκία, η Πολωνία και τώρα η Ελλάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα