Δεληγιαννίδης «Δουλεύω για να βελτιώσω και το αριστερό μου πόδι» (video)

Εχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποτελεί πολύ ιδιαίτερο «κομμάτι» της ... περιουσίας της ομάδας. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός πασχίζει καθημερινά για την καταξίωση με πείσμα και ποδοσφαιρικό εγωϊσμό. Η κάμερα του «novasports.gr» τον συνάντησε μετά την προπόνηση και τον κατέγραψε να μιλάει για την κατάσταση της ομάδας, τον μέχρι τώρα απολογισμό της σεζόν, τις εν γένει εντυπώσεις του, τον εαυτό του, τον αγώνα με τον Πλατανιά, ενώ δεν αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το φαινόμενο της (μη)
τοποθετήθησής του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πιο συγκεκριμένα:

Για την θέση στην οποία αγωνίζεται:
«Η κανονική μου θέση είναι δεξί μπακ. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκα, έπαιξα ως αριστερός μπακ. Προσπαθώ να βελτιώσω περισσότερο το αριστερό πόδι μου, που δεν είναι το καλό μου. Έχω μιλήσει με τον προπονητή, μου έχει πει τι πρέπει να βελτιώσω και περιμένω την ευκαιρία μου. Πιστεύω πως δεν θα αργήσει να έρθει» .

Για τον Πλατανιά:
«Μετά την έλευση του καινούργιου προπονητή, ο Πλατανιάς δείχνει καλύτερος. Το ότι είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, δεν σημαίνει κάτι. Νομίζω πως αυτό ίσως κάνει και πιο δύσκολα τα πράγματα για εμάς, γιατί οι αντίπαλοι θα θέλουν τους τρεις βαθμούς για να φύγουν από τη δύσκολη θέση στη οποία βρίσκονται» .

Για τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην νίκη τον Δικέφαλο:
«Εάν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει όλοι να δείξουμε διάθεση και πάθος» .
Keywords
Τυχαία Θέματα