Δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας

Ο πολυπληθέστερος αγώνας του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου 2017 είναι μέχρι στιγμής ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας που θα διοργανώσει το Σωματείο ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης.

Δεκαέξι Skoda Fabia 1.2 TSI θα στηθούν στη γραμμή της εκκίνησης για τους δύο αγώνες του Ενιαίου, οι οποίοι θα είναι ο 7ος και 8ος αγώνας για φέτος.

Η Τρίπολη αποτελεί μιας ιστορικής
σημασίας, πεδίο για το Ενιαίο του ΣΟΑΑ και αυτό φέτος επιστρέφει εκεί, για να προσφέρει θέαμα και ανταγωνισμό με τον μοναδικό τρόπο που έχουν δείξει φέτος οι συμμετέχοντες του θεσμού, ό,τι μπορούν να κάνουν.

Στους οδηγούς που έχουμε γνωρίσει μέχρι τώρα, Νέους αλλά και μεγαλύτερους προστίθεται σε αυτόν τον αγώνα και ένα σπουδαίο όνομα του ελληνικού motorsport ο Λεωνίδας Μανιατόπουλος. Ο “Le Man” ξεκινά την «περιπέτειά» στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο από τον αγώνα ταχύτητας της Τρίπολης και σκοπεύει να επιστρέψει στους αγώνες έπειτα από αρκετά χρόνια, ανταγωνιστικός.

Τρεις απουσίες θα υπάρχουν πάντως στο 4ο αγώνιστικό Σαββατοκύριακο του SEAJETS ΣΟΑΑ Eνιαίου 2017. Ο Φίλιππος Καλέσης που εκπροσωπεί την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό του ROTAX MAX στο Portimao της Πορτογαλίας, ο Τάκης Κουτσίκος που δεν θα αγωνιστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ο Βασίλης Κοκλάνης ο οποίος για λόγους υγείας στερείται μια ακόμη φορά το φετινό του ντεμπούτο.

Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Νίκος Ζάχος που προηγείται στη βαθμολογία της γενικής κατάταξης αλλά και των άνω των 30 ετών, μπορεί ακόμη και να εξασφαλίσει τον τίτλο, αν συνεχίσει με τον εντυπωσιακό τρόπο που του έχει φέρει μέχρι στιγμής συνεχόμενες νίκες, ενώ στους Νέους έχουμε μεγαλύτερες μάχες. Ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος απολαμβάνει μια διαφορά 13 βαθμών από τον Στράτο Κυρλαγκίτση και όλα είναι ανοιχτά.
Keywords
Τυχαία Θέματα