Δαμασιώτη: «Καλή πρόβα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23»

Την παράσταση, όμως, «έκλεψε» το πανελλήνιο ρεκόρ της Γεωργίας Δαμασιώτη στα 200μ. πεταλούδα, με την 20χρονη πρωταθλήτρια να σημειώνει επίδοση 2:09.74 και να καταρρίπτει το… στοιχειωμένο 2:10.64 της Βάσως Αγγελοπούλου, που άντεχε από το 2003, τη χρονιά δηλαδή που γεννήθηκε η Δαμασιώτη!

«Είμαι πολύ χαρούμενη από τη εμφάνιση μου στους συγκεκριμένους αγώνες. Ήταν ένα μίτινγκ με μεγάλο συναγωνισμό και εξαιρετικούς αθλητές από όλο τον κόσμο. Έκανα έξι δυνατές κούρσες πρωί-βράδυ και νιώθω ικανοποιημένη

που αντεπεξήλθα. Νιώθω ότι ήταν μια καλή πρόβα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, που είναι και ο στόχος μου για φέτος» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Γεωργία Δαμασιώτη και συμπλήρωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για τα 200μ. πεταλούδα και που κατάφερα να κολυμπήσω κάτω από 2:10, κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ γυναικών. Δεν το περίμενα, καθώς βρίσκομαι σε περίοδο προετοιμασίας και δεν είχα ξεκουραστεί καθόλου για αυτούς τους αγώνες. Από εδώ και πέρα συνεχίζεται η προπόνηση για το Παγκόσμιο Γυναικών και το Ευρωπαϊκό Κ23, όπου αναμένω να δω πόσο θα μπορέσω να κολυμπήσω ξεκούραστη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΚΟΕ για την στήριξή της, τους προπονητές μου στον Ωκεανό, τον γυμναστή μου Γιάννη Κόκκινο, τον Παναγιώτη Ρέτζιο και την “ΑΡΕΝΑ”, τον Γιώργο Μαρίνο, καθώς και τους συναθλητές μου, που μαζί κοπιάζουμε καθημερινά».

Keywords
Τυχαία Θέματα