"Δάγκωσε" τα "Λιοντάρια" η Εθνική Νέων!

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Εθνική Νέων επί της γηπεδούχου Αγγλίας στο Μπάρτον, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επικράτησε 2-1 των "Λιονταριών".

Τα γκολ της "Γαλανόλευκης" πέτυχαν οι Λιάβας στο 34' και Διαμάντης στο 69', ενώ οι Άγγλοι μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Γκιμπς - Γουάιτ στο 90ο λεπτό. Ο Νικοπολίδης έπιασε πέναλτι του Λόουντερ στο 77', ενώ μετά από αυτή τη σημαντική νίκη, η Εθνική Νέων πέρασε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου με τέσσερις βαθμούς.

Η ομάδα του Γιάννη
Γκούμα θα δώσει το τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι την ερχόμενη Τρίτη (26/03) κόντρα στην Τσεχία και είναι μια ανάσα από την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αρμενία.

ΕΛΛΑΔΑ: Νικοπολίδης, Λύρατζης, Διαμάντης, Μιχαηλίδης, Αντζουλάς, Λιάβας (64' Βιταλιώτης), Τσιγγάρας, Μπότος, Μελιόπουλος, Σέχου (53' Τσαούσης), Εμαννουηλίδης (87' Γκαργκαλατζίδης).

ΑΓΓΛΙΑ: Μπούρσικ, Λάμπτεϊ, Γκουέχι, Πάντσο, Σεσενιό, Γκάλαχερ (64' ΜακΊχραν), Γκιμπς-Γουάιτ, Πόβεντα (65' Άαρονς), Γκόμες (71' Νμέτσα), Άπια (46' Σάκα), Γουόκερ (71' Λόουντερ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) Ελλάδα 4
2) Αγγλία3
3) Δανία 1
4) Τσεχία 0
Keywords
Τυχαία Θέματα