"Χτύπησε" στην αρχή και στο τέλος η Ρεάλ

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να γίνεται ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ που σκοράρει σε όλα τα ματς των ομίλων, η Ρεάλ Μαδρίτης επιβλήθηκε 3-2 της Ντόρτμουντ, αφήνοντας τους Γερμανούς χωρίς νίκη, αλλά στην τρίτη θέση. Οι Ισπανοί τερμάτισαν δεύτεροι πίσω από την Τότεναμκαι θα βρουν μπροστά τους στους “16” μία εκ των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρόμα. Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι και Μπεσίκτας.

Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε
γρήγορα με 2-0, βάζοντας έτσι τις βάσεις για το τρίποντο. Μόλις στο όγδοο λεπτό ο Μαγιοράλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, ενώ πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το 2-0 φτάνοντας τα 9 τέρματα στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αντίδραση της Ντόρτμουντ ήρθε στα τέλη του πρώτου μέρους και στις αρχές του δευτέρου. Ο Ομπαμεγιάνγκ στο 43' μείωσε σε 2-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, ενώ στο 49' έφερε το ματς στα ίσα (2-2), αν και δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ για οφσάιντ.

Τελικά η Ρεάλ πήρε τη νίκη στο τέλος. Μπορεί να μην μέτρησε σωστά γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά στο 81' ο Λούκας έκανε το 3-2 και χάρισε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης τη νίκη. Στα εναπομείναντα λεπτά θα μπορούσαν να είχαν πετύχει από ένα γκολ οι δύο ομάδες, ωστόσο τα χάλασαν στην τελική προσπάθεια.
Keywords
Τυχαία Θέματα