Χριστουγεννιάτικος μποναμάς ο... Τζάκσον!

Ως χριστουγεννιάτικο... δώρο έρχεται ο Ντάρνελ Τζάκσον στον ΠΑΟΚ, για να ενισχύσει την ομάδα εν όψει της δύσκολης συνέχειας που έχει μπροστά της, σε μια θέση που πονάει, αυτή του σέντερ, η οποία εξ αρχής δεν είχε καλυφθεί πλήρως, λόγω της μέτριας απόδοσης του Όουεν Κλάσεν.

Ο Αμερικανός σέντερ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης (26/12) και από την επομένη τίθεται στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.
Δεν αποκλείεται, αν όλα πάνε καλά, τα πρώτα λεπτά συμμετοχής να τα πάρει στον εκτός έδρας αγώνα με το Λαύριο, στις 30/12, για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ, η ομάδα προπονήθηκε κανονικά σήμερα (22/12), μία μέρα μετά την επιστροφή της από την Τουρκία. Το ευχάριστο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών. Οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν και αύριο (23/12) και το επόμενο διήμερο, 24 και 25 του μηνός, θα ξεκουραστούν και θα χαρούν τις εορταστικές ημέρες με τους δικούς τους ανθρώπους. Το επόμενο ραντεβού στο γήπεδο γι’ αυτούς είναι στις 26/12.
Keywords
Τυχαία Θέματα