Χωρίς Λάμπρου ο Πανιώνιος

Έτοιμος για ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, όπως εξελίχθηκε, είναι ο Πανιώνιος, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Οι “κυανέρυθροι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στο στάδιο της Νέας Σμύρνης
και μετά το τέλος της ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν 20 ποδοσφαιριστές.

Σ' αυτή δεν βρίσκεται ο Λάζαρος Λάμπρου ο οποίος εγκατέλειψε στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Αστέρα με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Όπως και να 'χει δεν θα αγωνιζόταν στο συγκεκριμένο παιχνίδι λόγω του δανεισμού από τον “Δικέφαλο”.

Ο Γρηγορίου δεν υπολογίζει ούτε στους Μανώλη Σιώπη και Φιορίν Ντουρμισάι, οι οποίοι παραμένουν τραυματίες και πιθανότατα θα εμφανιστούν στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ. Τασουλής και Νόβακ είναι απίθανο να ενισχύσουν την ομάδα στη φετινή περίοδο.

Μια πιθανή ενδεκάδα είναι η εξής: Κότνικ – Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Ουάσινγκτον – Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης, Μασούρας – Νίλσεν.

Η αποστολή του Πανιωνίου: Μπανανά, Μπραχίμι, Γκιοατά, Κότνικ, Νίλσεν, Σπιριντόνοβιτς, Ουάσινγκτον, Γεσίλ, Βλάχος, Βουκελάτος, Κόρμπος, Μακρύλλος, Μασούρας, Μπαντής, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Πινιώτης, Σαββίδης, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος.
Keywords
Τυχαία Θέματα