Χαλαρά πρώτη η Μπάρτσα!

Με δύο γκολ του Σουάρεζ και άλλα δύο του Παουλίνιο, η Μπαρτσελόνα νίκησε με συνοπτικές διαδικασίες την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, μένοντας μόνη πρώτη. «Έσπασε» τα δοκάρια ο Μέσι!

Με τον αγώνα της Ρεάλ κόντρα στη Λεγάνες να μένει για την ολοκλήρωση της 16ης αγωνιστικής, η παρέα του Μέσι έκανε το καθήκον της, νικώντας 4-0 τη Λα Κορούνια και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Η Μπάρτσα έψαχνε το γρήγορο γκολ χάνοντας αρκετές ευκαιρίας,

όπως αυτή με το δοκάρι του Μέσι.

Στο 29΄η γηπεδούχος άνοιξε το σκορ με γκολ του Σουάρεζ, μετά από ασίστ του Αργεντίνου. Ο Μέσι είχε και δεύτερο δοκάρι στο 41’, αλλά αυτή τη φορά ο Παουλίνιο εκμεταλλευόμενος το ριμπάουντ έκανε το 2-0. Στα τέλη του α΄ ημιχρόνου ο διαιτητής ακύρωσε γκολ του Σουάρεζ που κατά τον ίδιο δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Ο Ουρουγουανός, όμως πήρε την «εκδίκησή» του, όταν με την αρχή του β΄ ημιχρόνου μετά από πολύ όμορφη κυκλοφορία των συμπαικτών του, πήρε την ασίστ του Σέρχι Ρομπέρτο και την μετουσίωσε στο δεύτερο γκολ του και το τρίτο για την ομάδα του. Στο 66’ ο Αργεντινός σταρ έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στο δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 75΄ο Άλμπα σημάδεψε το δοκάρι σε τετ α τετ, αλλά ο Παουλίνιο βρισκόταν πάλι στη σωστή θέση και με πανομοιότυπο τρόπο σημείωσε το 4-0 για την ομάδα του.

Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε την Μπαρτσελόνα μόνη πρώτη και την Κορούνια 17η, ένα τρίποντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.


Keywords
Τυχαία Θέματα