Μπράιτον: Κατέθεσε πρόταση 11 εκατομμυρίων ευρώ για τον Ματβιγιένκο, «όχι» της Σαχτάρ

Η Μπράιτον κατέθεσε πρόταση ύψους 11 εκατομμυρίων ευρώ στη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την απόκτηση του Μίκολα Ματβιγιένκο, με τους Ουκρανούς να την απορρίπτουν.


Η Σαχτάρ Ντόνετσκ μπορεί να πέρασε μια τεράστια κρίση λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και της απόφασης της FIFA οι παίχτες που αγωνίζονται στην χώρα να μπορούν να φύγουν ως ελεύθεροι, αλλά βρίσκει τον βηματισμό της. Πέτυχε τη σπουδαία συμφωνία για τον Μούντρικ με την Τσέλσι, που θα βάλει σε

βάθος χρόνου στα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ και έχει ποδοσφαιριστές που προκαλούν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων του Νησιού.

Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Μίκολα Ματβιγιένκο, κεντρικός αμυντικός και διεθνής με την ομάδα της πατρίδας του. Η Μπράιτον χτύπησε την πόρτα της ουκρανικής ομάδας με τη Σαχτάρ να κρίνει τα 11 εκατομμύρια ευρώ ως μικρό ποσό και να ζητάει 30 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει. Και όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση του Μούντρικ, επιμένει μέχρι τέλους στα ποσά που ζητάει.

Understand Brighton made an opening bid for Mykola Matvienko — it’s close to €11m but it’s still far from Shakhtar Donetsk expectation. #BHAFC

Shakhtar want €30m fee to sell the Ukrainian centre back in January. pic.twitter.com/iv0N7awH3B

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) January 24, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα