Μπούργος – Σαραγόσα 1-1: Το έσωσε στο τέλος ο Μάτος! (highlights)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, η Μπούργος πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο καλύτερός της ποδοσφαιριστής ο Χοσέ Μάτος!

Στο πρώτο ημίχρονο, η Σαραγόσα ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες και προηγήθηκε μετά από φάση διαρκείας με τον Μογιέχο να σκοράρει το τρίτο φετινό του γκολ για το 1-0!

Πίεσε και δικαιώθηκε η Μπούργος

Οι φιλοξενούμενοι παρά την

πίεση που δέχτηκαν από την ομάδα του Μπολό, έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ στο 48. Ο Μπακίς με κεφαλιά είδε την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και έπειτα τους αμυντικούς των γηπεδούχων ν΄απομακρύνουν.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, η Μπούργος πίεζε με στόχο να ισοφαρίσει.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, η μπάλα έφτασε στον Μάτος, που με ωραίο σουτ νίκησε τον Ρεμπόγιο για το τελικό 1-1!

Η Μπούργος δεν έχει κερδίσει είτε εντός είτε εκτός την Σαραγόσα, από την σεζόν 1976/77!

Μπούργος: Κάρο, Ναβάρο, Κόρδοβα, Σιέρα, Μάτος, Κούρο, Ατιένθα(74΄Μάρτιν), Μουνιόθ(54΄Νίνο), Οχεντά(75΄Άντι), Απίν(69΄Άλεξ), Εντού Εσπιάο(69΄Ελγκεθάμπαλ)

Σαραγόσα: Ρεμπόγιο, Λεκός, Ζαίρ Αμαδόρ, Φρανσές, Μπόρχε, Βαλέρα(77΄Μπερμέχο), Αγουάδο(88΄Λόπες), Γκράου, Μογιέχο(67΄Βακέρο), Ιβάν Ασόν(77΄Έντριχ), Μπακίς(67΄Βαγιέχο)

Keywords
Τυχαία Θέματα