Μπουφόν για Κιελίνι:”Μαζί παλέψαμε”

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι αποχώρησε από την ενεργό δράση μετά από μια σπουδαία καριέρα στα ιταλικά γήπεδα. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός πανηγύρισε πολλά τρόπαια στην καριέρα του και μερικά από αυτά ήταν το Euro του 2020 ως αρχηγός της εθνικής του ομάδας αλλά και 9 πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο συμπαίκτης του επί πολλά χρόνια τόσο στη «Βέκια Σινιόρα» όσο και στη «Σκουάντρα Ατζούρα»,

Τζιαλουίτζι Μπουφόν. Ο πρώην τερματοφύλακας της Γιουβέντους(πρόσφατα έβαλε τίτλους τέλους στην καριέρα του) με μια ανάρτηση του στο Instagram, αποθέωσε με τον δικό του τρόπο τον Ιταλό αμυντικό.

«Τζορτζόνε, σύντροφε σε χίλιες μάχες. Μαζί μοιραστήκαμε μεγάλο κομμάτι από τις καριέρες μας. Μαζί παλέψαμε, μαζί πέσαμε και σηκωθήκαμε, μαζί νικήσαμε.

Ήσουν ο συμπαίκτης που όλοι ήθελαν να έχουν, ένας πραγματικός ηγέτης εντός και εκτός γηπέδου. Το πόσο μοναδικός ήσουν το έχουν ήδη πει πολλοί, αυτό που έχω ανάγκη να πω είναι ένα απλό και γιγάντιο ευχάριστο για όλες τις στιγμές που ζήσαμε μαζί.

Καλή επιτυχία στο μέλλον σου φίλε μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μπουφόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gianluigi Buffon (@gianluigibuffon)

Keywords
Τυχαία Θέματα