Μποντιρόγκα: «Να αγωνιστεί κανονικά ο Καμπάτσο»

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα τοποθετήθηκε για το θέμα του Φακούντο Καμπάτσο τονίζοντας ότι ο ίδιος πιστεύει πως δεν πρέπει να υπάρξει τιμωρία.

Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκας θεωρεί ότι η ποινή μη συμμετοχής του Αργεντίνου γκαρντ πρέπει να μην ισχύσει. Να θυμίσουμε ότι την Τετάρτη η Διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε πως ο Καμπάτσο θα μπορέσει να αγωνιστεί από την 1η Μαρτίου και επέβαλε πρόστιμο 25.000 ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα. Την οριστική απόφαση θα τη λάβει ο εκτελεστικός διευθυντής Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Αναλυτικά η δήλωση του Μποντιρόγκα:

«Στις

30 Δεκεμβρίου του 2022, η διοίκηση της Ευρωλίγκας έστειλε σύσταση στις αρμόδιες, ανεξάρτητες επιτροπές – την Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης και την Επιτροπή Οικονομικών, να επιτραπεί η εγγραφή του Φακούντο Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα και να του επιτραπεί να αγωνιστεί, γιατί αυτό είναι προς το συμφέρον του ενδιαφέροντος της διοργάνωσης. Την ίδια στιγμή υποστηρίζουμε όλες τις αποφάσεις, που είναι προς την κατεύθυνση της συμμόρφωσης με όλους τους κανονισμούς, οι οποίοι σχετίζονται με τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και το fair play, κάτι που επίσης σημαίνει και ενίσχυση της εποπτείας».

Keywords
Τυχαία Θέματα