Μπόγρης: «Στόχος πάντα η καλή άμυνα»

Ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε μετά το ματς με την Αρμάνι πως η ομάδα χρειάζεται όλους τους παίκτες και πως στόχος είναι πάντα η καλή άμυνα.

Αναλυτικά:

«Καλή χρονιά σε όλους. Είμαστε σε ένα ματς που ήμασταν συγκεντρωμένοι αμυντικά γιατί σε πρώτο στόχο είχαμε να σταματήσουμε το ταλέντο των παικτών. Είχαμε μια διαφορά ασφαλείας αλλά ήταν μεγάλο λάθος το ότι χαλαρώσαμε στο τέλος και τους δώσαμε την ελπίδα να πλησιάσουν. Συνεχίζουμε στη δύσκολη συνέχεια γιατί έχουμε ένα δύσκολο ματς
στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί επιθετικά να ήμασταν καλοί αλλά για εμάς στόχος μας είναι η άμυνα, όταν πάμε επιθετικά είναι θέμα τύχης. Έχουμε αρκετές επιλογές, είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψαν τα παιδιά, να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό για να μας βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια. Είναι κέρδος του προπονητή να μας έχει όλους έτοιμους. Σε αυτή την ομάδα πέφτουμε σαν τα κοτόπουλα, πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι, η ομάδα έχει χαρακτήρα, αυτό το έχει καταφέρει ο προπονητής που δεν χαλαρώνει ποτέ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πολύ σημαντικό είναι ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, ο καθένας κάνει το ρόλο του, είμαστε όλοι έτοιμοι, η ατυχία είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό είναι μπόνους του προπονητή. Έχει DNA πρωταθλητή και θα συνεχίσει έτσι και στην πορεία. Για μένα ήταν ένα μεγάλο βήμα, είμαι πολύ περήφανος για όλη την πορεία μου, το ήθελα πολύ, σίγουρα δεν μπορώ να πω και να δώσω το μάξιμουμ γιατί σκέφτομαι πολύ. Ίσως σε κάποια ματς λόγω άγχους δεν έπαιξα όπως θα ήθελα, σε αυτό με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου και ανεβαίνω με τον καιρό».
Keywords
Τυχαία Θέματα