Μπλατ: «Ακούω για παίκτες που δεν τους ξέρω καν!» (video)

Σε κατηγορηματική διάψευση των πρόσφατων μεταγραφικών σεναρίων προχώρησε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας στα κανάλια Novasports.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε στους Νικήτα Αυγουλή και Σπύρο Δημολίτσα πως τα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ σχολίασε το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι
με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέιβιντ Μπλατ στα κανάλια Novasports:

Για όσα ζήτησε από τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

" Να παίξουν με ενέργεια, με μαχητικότητα στην καρδιά τους και να κερδίσουν. Αυτά είναι τα σημαντικά στοιχεία. Ελπίζω να μάθαμε κάτι από την πρώτη μας εφετινή διπλή εβδομάδα στη διοργάνωση. Με αυτή τη νέα ομάδα και τους νέους παίκτες που διαθέτουμε, πήγαμε εκτός έδρας με τη Μπασκόνια και κερδίσαμε και είναι πάντα δύσκολο να παίζει μια ομάδα εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι, γιατί προσθέτεις μια έξτρα πτήση σε σχέση με την αντίπαλη ομάδα. Στο παιχνίδι με τη Μιλάνο βγήκαμε εκτός "χάρτη" και ήταν θέμα ενέργειας. Εκεί πρέπει το μυαλό να ξεπεράσει το σώμα. Ίσως στο μυαλό μας να υπάρξει κάτι που δεν υπάρχει στα πόδια μας ".

Για τις απουσίες που έχει η Ρεάλ:

" Με αυτό το πρόγραμμα και σε αυτή τη σεζόν, οι ομάδες έχουν απουσίες κάθε εβδομάδα. Συμβαίνει με όλες τις ομάδες και δεν αλλάζει κάτι, γιατί θα παίξουμε με μια ομάδα που έχει μεγάλο, ποιοτικό και βαθύ ρόστερ στη διοργάνωση και αυτό δεν αλλάζει κάτι".

Για το αν είναι έξτρα κίνητρο για τον Ολυμπιακό το γεγονός ότι η Ρεάλ είναι αήττητη:

" Δεν έχει να κάνει με εμάς και το παιχνίδι μας. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν κάνει καμία διαφορά. Πιο πολύ με ανησυχεί πως θα μπούμε στο παιχνίδι, αν θα έχουμε ενέργεια, μαχητικότητα και θα παλέψουμε για τη νίκη ".

Για τα μεταγραφικά σενάρια και αν ο Ολυμπιακός αναζητά παίκτη:

" Διαβάζετε πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχω ακούσει ονόματα που γράφτηκαν τα οποία δεν ξέρω καν. Και πιστέψτε με, ξέρω πολύ καλά την αγορά. Πάντα κοιτάμε για κάτι, όπως όλες οι ομάδες, όμως δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι άμεσα, ούτε ισχύουν όσα έχουν γραφτεί ".
Keywords
Τυχαία Θέματα