Μπετσίροβιτς: «Κάθε παιχνίδι μετράει διπλό»

Παράλληλα, δήλωσε πως αν ο Παναθηναϊκός βρει στα play off τον Ολυμπιακός τότε θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τη θέση του. Επίσης, ο Μπετσίροβιτς μίλησε για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και το ενδεχόμενο πρόκρισης στο Final 4. Ο Μπετσίροβιτς μίλησε στο «meridiansport.rs».

Αρχικά, δήλωσε για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα με τον Ερυθρό Αστέρα, επειδή επέστρεψαν κάποιοι παίκτες και ήθελαν να έχουν την ευκαιρία να επανέλθουν σε ανταγωνιστικό ρυθμό. Παίξαμε ώριμα, χωρίς πολλά λάθη που είναι το κλειδί για τη νίκη σε μεγάλα παιχνίδι. Δεν επιτρέψαμε στον Ερυθρό Αστέρα να πάρει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και να τρέξει στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον ενδεχόμενο πρόκρισης στο Final 4: «Ρεαλιστικά τα αποτελέσματα ξεπέρασαν τις προσδοκίες! Η αρχική ιδέα ήταν να μπούμε στα play off και πετύχαμε στις επιλογές των παικτών καθώς πέτυχαν την κατάλληλη χημεία. Από το όχι και πολύ καλό ξεκίνημα πήγαμε σε μεγάλες νίκες στη σειρά, γεγονός που μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ακόμα κι όταν χάναμε, το κεφάλι μας έμεινε όρθιο. Ας προσπαθήσουμε τώρα να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του προέδρου και του κόσμου. Αφού ο Τζέριαν Γκραντ είπε για Final 4, εγώ θα τον ακούσω. Βρίσκεται στο παρκέ και ξέρει καλύτερα».

Τέλος, μίλησε για το ενδεχόμενο ελληνικού «εμφυλίου» στα play off: «Ό,τι είναι να συμβεί, ας συμβεί. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και τώρα μετράει… διπλό, επειδή οι ήττες της Μονακό και της Μπαρτσελόνα ανοίγει το δρόμο ακόμα και για τη 2η θέση. Αν προκύψει ο Ολυμπιακός στα play off, ας γίνει έτσι. Θα υπερασπιστούμε τη θέση μας ως το τέλος. Εφόσον τερματίσουμε ψηλότερα από ότι εκείνοι, τότε σημαίνει πως είμαστε καλύτεροι τους και έτσι θα προσεγγίσουμε τα play off».

Keywords
Τυχαία Θέματα