Μπέτις-Αλμερία 3-2: Αγκαλιάζει Ευρώπη με ηγετικό Ίσκο! (Highlights)

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, καθώς η νίκη είναι επιτακτική και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό με τον Φορνάλς ύστερα από ωραία συνεργασία ανάμεσα σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Μάλιστα στο 28′ ο Ίσκο, κορυφαίος παίκτης του μήνα Απρίλη στη La Liga, πίεσε και έκλεψε τη μπάλα από τον Έντγκαρ και μόνος απέναντι από τον Μαξιμιάνο έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια η Μπέτις κατέβασε ταχύτητα, με την Αλμερία να κρατά τη μπάλα και να προσπαθεί να πιέσει. Είχε κάποια μακρινά σουτ που εύκολα μπλόκαρε ο Ρουί Σίλβα, αλλά

στις καθυστερήσεις από τη συνεργασία Πούμπιγ και Μπαπτιστάο, ο Πορτογάλος με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 2-1. Έτσι έδωσε άλλο ενδιαφέρον στο δεύτερο μέρος.

Η Αλμερία μπήκε με σκοπό να πιέσει για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, είχε τρεις καλές στιγμές. αλλά η Μπέτις μετά από κλέψιμο και ασίστ του Ίσκο στον Αγιόθε πήρε και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στο 64′. Ωστόσο δύο λεπτά μετά ο Λούκα Ρομέρο, ο οποίος δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Λοσάνο, έκανε το 3-2 δίνοντας εκ νέου ενδιαφέρον στο ματς, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι ως το τέλος, με τη Μπέτις πλέον να είναι αγκαλιά με την ευρωπαϊκή συμμτοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα