Μπενφίκα: Θέλει να ανανεώσει με τον Ντι Μαρία

Παρά τις πολλές δελεαστικές προσφορές από τη Σαουδική Αραβία, ο Άνχελ Ντι Μαρία επέλεξε με την καρδιά του. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή στο Κατάρ επέστρεψε στη Λισαβόνα αυτό το καλοκαίρι, δεκατρία χρόνια αφότου είχε αφήσει την πορτογαλική πρωτεύουσα.

Η επιλογή φαίνεται να δικαιώνει τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν

Ζερμέν, καθώς έκανε σπουδαίο ντεμπούτο με την Μπενφίκα.

Ενώ η σεζόν μόλις έχει ξεκινήσει, η διοίκηση του πορτογαλικού συλλόγου σκέφτεται ήδη να επεκτείνει το συμβόλαιό του, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Ρούι Κόστα κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο BTV, τις οποίες αναπαρήγαγε η πορτογαλική εφημερίδα A Bola.

«Υπέγραψε για μία σεζόν αλλά θα δούμε, ελπίζω να τον πείσω για κάτι περισσότερο», δήλωσε ο πρόεδρος των «Αετών» πριν εισχωρήσει στο… παρασκήνιο της άφιξής του.

«Ο Ντι Μαρία δεν ήθελε να μάθει ποιο είναι το ανώτατο όριο αποδοχών. Πήρε τον λόγο μου, πίστεψε ότι αυτά τα ποσά ήταν τα μέγιστα που πληρώνει η Μπενφίκα, δεν παζάρεψε ούτε ένα ευρώ. Πρέπει να αποδώσουμε δικαιοσύνη σε αυτόν τον κύριο και να χαρούμε να δούμε την ευχαρίστηση που έχει να παίζει με αυτή τη φανέλα», υπογράμμισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα