Μπεϊτάρ: Νέο μπέρδεμα με τον Ασπρίγια

Σύμφωνα με δηλώσεις του στον κολομβιανό Τύπο, ο 34χρονος παίκτης θα επιστρέψει στα πάτρια εδάφη και θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες. Ο Ασπρίγια διέψευσε τις συγκεκριμένες δηλώσεις στην προπόνηση της ισραηλινής ομάδας, δημιουργώντας νέα σύγχυση, σχετικά με το μέλλον του. Η διοίκηση της Μπεϊτάρ του ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά, πως θέλει χρήματα για να τον αφήσει να φύγει και πως δεν πρόκειται να μείνει ελεύθερος.

Ο Ασπρίγια φέρεται να δήλωσε στην ιστοσελίδα «Cracol»

της Κολομβίας: «Είμαι στο Ισραήλ, αλλά έχω ήδη συμφωνήσει με την προσφορά συμβολαίου της Σάντα Φε. Περιμένω εδώ, προσπαθώντας να οργανώσω τα πάντα για να λύσω τη συνεργασία μου με την ομάδα και να επιστρέψω στην Κολομβία. Έχω συζητήσει μαζί τους πριν από το τέλος της προηγούμενης σεζόν. Έχω την επιλογή να ανανεώσω το συμβόλαιο, αλλά ζήτησα να μείνω ελεύθερος και να γυρίσω στην Κολομβία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά τις επόμενες μέρες».

Και συμπλήρωσε: «Μίλησα πριν από μια εβδομάδα με τον τεχνικό διευθυντή και είπαμε μερικά πράγματα. Περιμένουμε να γίνει κάτι, ώστε να επιστρέψω στο κολομβιανό ποδόσφαιρο, η αλήθεια είναι ότι είμαι πραγματικά πολλά χρόνια μακριά. Έπαιξα εκεί το 2013. Είχαμε καλή ομάδα και ήμουν τόσο τυχερός που έπαιξα εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα