Μπαρτζώκας: “Κάποιοι θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό γιατί κάτι κάνω καλά”

Αναλυτικά:

“Έχουμε να βελτιώσουμε τομείς του παιχνιδιού που δεν έχουν σχέση με το σημερινό παιχνίδι. Η προσέγγισή μας στα τελευταία ματς είναι διαφορετική απ’ότι στην Ευρωλίγκα, είναι λογικό ότι πιεστήκαμε να κάνουμε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο. Προφανώς δεν έχουμε δείξει την ίδια εικόνα και στο πρωτάθλημα. Προσπαθούμε να βγάλουμε περισσότερη ένταση και τα σημαντικά είναι τη Τετάρτη.

Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας, η σχέση μου με τον προπονητή Αταμάν είναι καλή. Με την ευκαιρία να πω στον Έργκιν συλλυπητήρια

για την απώλεια του πατέρα του.

Αν ο αντίπαλος πρόεδρος του Παναθηναϊκού μου επιτίθεται με όλους τους τρόπους εδώ και μήνες, δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω . Δεν έχω social media, δεν θέλω να μιλάω για κάτι άλλο εκτός από την ομάδα μου. Θέλω να παραμείνουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας, με την ανακοίνωση της ομάδας να με καλύπτει απόλυτα.

Όταν κοουτσάρεις τον Ολυμπιακό είναι μοιραίο, αυτά έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν. Θυμάμαι ο Παναγιώτης Γιαννάκης για παράδειγμα είχε στοχοποιηθεί.

Αυτό το παιχνίδι της τοξικότητας υπάρχει όταν κι οι δύο ελληνικές ομάδες τα πάνε καλά. Τώρα αν είναι προσωποποιημένες οι επιθέσεις σε μένα ίσως να με τιμάει κιόλας, γιατί προφανώς θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό γιατί κάνω κάτι καλά.

Αν κάνουμε τα βασικά στο μπάσκετ όσο καλύτερα μπορούμε, έχουμε ελπίδες. Τα παιχνίδια στα πλέι οφ θα είναι αίμα κι άμμος. Αν μπορείς να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου θα έχεις πιθανότητες να περάσεις. Θα είναι πολύ συναρπαστικά τα παιχνίδια.”.

Keywords
Τυχαία Θέματα