Μπαρτσελόνα: Ετοιμάζει μεταγραφικό «μπαμ» με Κίμιχ

Η Μπαρτσελόνα μετά το διπλό μέσα στην έδρα της Εσπανιόλ, είναι και επίσημα πρωταθλήτρια της φετινής La Liga. Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτή την επιτυχία και να κάνουν και πάλι τον σύλλογο κυρίαρχο Ισπανία και Ευρώπη.

Για να το καταφέρουν αυτό, θα προσπαθήσουν να φέρουν στην ομάδα σπουδαίους παίκτες, που θα πλαισιώσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ, που είναι εξαιρετικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι Καταλανοί ετοιμάζονται να καταθέσουν πρόταση 80 εκατομμυρίων ευρώ, για να κάνουν δικό τους

τον Γιόσουα Κίμιχ. Για να δελεάσουν ακόμη περισσότερο τη Μπάγερν Μονάχου, υπάρχει η πιθανότητα να προσφέρουν και έμψυχα ανταλλάγματα.

Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, οι «μπλαουγκράνα» θα προσθέσουν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν από τους καλύτερους μέσους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

| CONFIRMED: FC Barcelona are VERY SERIOUS about signing Joshua Kimmich! The club is willing to sign him for €80M & want to include a player in the deal to reduce the price.@fansjavimiguel [] pic.twitter.com/IT5VYv29w3

— Managing Barça (@ManagingBarca) May 18, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπαρτσελόνα, Ετοιμάζει, Κίμιχ,bartselona, etoimazei, kimich