Μπαρτσελόνα: Αυτόν θέλει για αντικαταστάτη του Λεβαντόφσκι

Ο Αλεξάντερ Ίσακ πραγματοποιεί μια απίστευτη σεζόν με τη φανέλα της Νιουκάστλ, έχοντας πετύχει 21 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν. Τα 17 από αυτά είναι στην Premier League, μόλις τρία πίσω από τους Έρλινγκ Χάαλαντ και Κόουλ Πάλμερ, οι οποίοι ηγούνται της λίστας των σκόρερ με 20 τέρματα.

Από τότε που εντάχθηκε στις «καρακάξες» το 2022 έναντι 60 εκατομμυρίων λιρών, έχει σημαντικό αντίκτυπο στον σύλλογο, σκοράροντας 31 γκολ

σε 61 αγώνες, δίνοντας μάλιστα και 4 ασίστ. Οι εμφανίσεις του στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ομάδων στο νησί.

Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται επίσης για τον Σουηδό επιθετικό, ως αντικαταστάτη του Λεβαντόφσκι. Οι Καταλανοί ποντάρουν στο γεγονός πως η αγγλική ομάδα θα αναγκαστεί να τον πουλήσει, προκειμένου να τηρήσει τους οικονομικούς κανονισμούς. Μια πιθανή πρόταση από τη Μπαρτσελόνα, θα είναι δύσκολο να απορριφθεί από τον παίκτη.

Ο Ίσακ κοστίζει περίπου 90 εκατομμύρια λίρες, αλλά οι «μπλαουγκράνα» θα προσπαθήσουν να συνάψουν συμφωνία με τη Νιουκάστλ. Ωστόσο, με τα οικονομικά προβλήματα της ίδιας της Μπαρτσελόνα, μένει να φανεί αν μπορεί να ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα αποκλειστικά για έναν παίκτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα