Μπαρσελόνα-Αλμερία 3-2: Ρομπέρτο λυτρωτής… (Highlights)

Η Μπαρσελόνα νίκησε με 3-2 την Αλμερία και με τη δεύτερη νίκη της στα πέντε τελευταία ματς και πρώτη μετά την ήττα από την Τζιρόνα και την ισοπαλία με την Βαλένθια έφτασε τους 38 βαθμούς μετά από 18 ματς στην Ισπανία.

Νίκη ανάσα για τον ευρισκόμενο υπό πίεση κόουτς Τσάβι, στο προτελευταίο ματς της σεζόν, με τους “μπλαουγκράνα” να ταξιδεύουν στην Αμερική για φιλικό με την μεξικανική Κλάμπ Αμέρικα στο Ντάλας.

Η Μπαρσελόνα άνοιξε το σκορ με τον Ραφίνια (τρίτο στη σεζόν, δεύτερο γκολ στο πρωτάθλημα) στο 33′ μετά

από κεφαλιά στην εστία του Αραούχο που απομάκρυνε ο τερματοφύλακας Μαξιμιάνο. Το 1-1 ο Μπαπτιστάο (τέταρτο γκολ) στο 41′ για την Αλμερία που ήταν συμπαγής ανασταλτικά και έπαιζε διαρκώς στην κόντρα με Αρίμπας και Ραμαζάνι.

To 2-1 o Ρομπέρτο στο 60΄από κόρνερ του Ραφίνια και το 2-2 ο Έντγκαρ στο 71΄από λάθος του Πένια. Το 3-2 ο Ρομπέρτο στο 83′ από πάσα του Λεβαντόφσκι.

Η Αλμερία, μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στη σεζόν, μετράει μόλις πέντε βαθμούς και έναν μόνο εκτός έδρας, στην ουρά της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γκαριτάνο έχει εννέα ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Καταλονία με αντίπαλο την Μπαρσελόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα