Μπαράζ ληστειών σε βάρος ανηλίκων στην Αθήνα – Τρεις ληστείες μέσα σε δυο ώρες και σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας

Τρείς ληστείες με ανήλικα θύματα σημειώθηκαν μέσα σε λιγότερες από δύο ώρες το απόγευμα της Δευτέρας, σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας.

Το πρώτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 17:40 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Περιστέρι, όταν 3 άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν δύο μαθητές ηλικίας 14 και 16 ετών και με την απειλή σωματικής βίας, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους αποσπάσουν τα μόλις 3,5 ευρώ που είχαν

πάνω τους.

Περίπου 40 λεπτά αργότερα, στις 18:26, σήμανε νέος συναγερμός στην αστυνομία, έπειτα από μια ακόμα ληστεία που σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο. Οι δύο 17χρονοι δράστες που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, προσέγγισαν δύο μαθητές ηλικίας 17 ετών και με τη χρήση σωματικής βίας τους αφαίρεσαν δύο κινητά τηλέφωνα. Στην κατοχή των ανήλικων δραστών, εντοπίστηκε κάνναβη βάρους 1,2 γραμμαρίων.

Μια ακόμα ληστεία με ανήλικα θύματα, σημειώθηκε και στην Πετρούπολη. Δύο άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν παρέα τριών 14χρονων μαθητών στη συμβολή των οδών Κανάρη και Νικηταρά και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, αφαίρεσαν μια χρυσή αλυσίδα και δύο κινητά τηλέφωνα. Τα ανήλικα θύματα κατήγγειλαν το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Πετρούπολης, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τους δύο δράστες.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα