Μπακχάρ: «Δε φεύγω τώρα από τη Μακάμπι Χάιφα»

Ο Ισραηλινός τεχνικός φέρεται να βρίσκεται στις λίστες των διοικήσεων των Ερυθρού Αστέρα και Ολυμπιακού, για την τεχνική ηγεσία. Ο ίδιος θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια για το μέλλον του και τόνισε πως όταν αποφασίσει να φύγει από την ισραηλινή ομάδα, θα ενημερώσει.

Αρχικά, ο Μπακχάρ δήλωσε: «Δεν πρόκειται να φύγω τώρα από τη Μακάμπι Χάιφα για καμία ομάδα. Έχουμε έναν στόχο μπροστά μας και έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς τον τίτλο. Το έχω ξαναπεί πως

υπάρχουν προτάσεις και ενδιαφέρον, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στη Μακάμπι Χάιφα. Όταν θα πρέπει κάτι να ανακοινωθεί, θα το μάθετε. Δε χρειάζεται να στέλνω τώρα μηνύματα μέσω από τα ΜΜΕ».

Στη συνέχεια, ο Ισραηλινός προπονητής συμπλήρωσε: «Πάντα μου αρέσουν οι προκλήσεις, αλλά και η Μακάμπι είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερη για μένα είναι να πάρουμε τρίτο σερί πρωτάθλημα. Το να συζητάμε τι θα γίνει αύριο ή την επόμενη σεζόν, μας αποπροσανατολίζει. Είπα στους παίκτες μου ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο, για μένα ή οποιονδήποτε άλλο. Τώρα όμως προέχει να κάνουμε το παν για να γράψουμε ιστορία και χαίρομαι που το κάνουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα