Μπακάκης: "Νίκες συνέχεια και Κύπελλο" (video)

Ο Μιχάλης Μπακάκης δεν κρύφθηκε πίσω από το δάκτυλό του μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας αμυντικός των "κίτρινων" εξέφρασε την απογοήτευση που υπάρχει στην ομάδα του για το γεγονός ότι δεν πήρε τη νίκη και σε αυτό το ντέρμπι, ενώ σχολίασε τους στόχους της "Ένωσης" ως το φινάλε της περιόδου.

Δήλωσε αρχικά στη NOVA: "Είμαστε στενοχωρημένοι. Δώσαμε τα πάντα, όμως, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, να πάρουμε το ντέρμπι. Όλοι δώσαμε το
100%. Ο Τσιγκρίνσκι ερχόταν από τραυματισμό κι έπαιξε, αλλά δεν άντεξε και τελικώς βγήκε. Υπήρχε θέληση από όλους μας για τη νίκη".

Και συνέχεισε: "Πρέπει να βρούμε λύσεις επιθετικά, να σκοράρουμε. Είχαμε κατοχή της μπάλας, αλλά δεν ήταν αρκετό αυτό. Δεν είχαμε τελική πάσα, όπως και με τον Άρη. Πλέον επικεντρώνουμε στη συνέχεια Πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο, είναι ο μοναδικός μεγάλος στόχος. Στα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος της σεζόν πρέπει να κερδίζουμε από το πρώτο λεπτό".
Για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες της ομάδας εμφανίζουν σημάδια κόπωσης, καθώς η σεζόν είχε πολλά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ως τώρα, απάντησε: "Ο Γκάλο, εγώ, κι άλλοι συμπαίκτες μας έχουν παίξει ήδη πολλά παιχνίδια. Ξεκινήσαμε νωρίς την προετοιμασία. Παίζουμε αρκετοί συνέχεια. Ήρθε κούραση. Πηγαίουνμε πολλές φορές δεύτεροι στη μονομαχία κι αυτό φαίνεται. Να βρούμε ψυχική δύναμη να το ξεπεράσουμε. Νίκες ως το τέλος χρειαζόμαστε και να πάρουμε το Κύπελλο".
Για το αν έφυγε τραυματίας από το γήπεδο, είπε: "Χτυπήματα πολλά δέχτηκα σήμερα, όμως, δεν είναι κάτι σοβαρό".
Για τις απαιτήσεις του κόσμου, τόνισε: "Ο κόσμος έχει απαιτήσεις. Είμαστε πρωταθλητές και δεν πήγαμε καθόλου καλά στη σεζόν. Μας θέλουν κυρίαρχους, αλλά δεν είμαστε. Κι εμείς είμαστε στενοχωρημένοι, απογοητευμένοι γιατί δεν παίζουμε αυτό που θέλουμε".

Και κατέληξε: "Στο Τσάμπιονς Λιγκ δώσαμε τα πάντα. Από την προετοιμασία τα δίνουμε όλα. Κούραση τώρα υπάρχει, αλλά πρέπει να πάρουμε ψυχική δύναμη και να αντεπεξέλθουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα