Μπαίνει σε ρυθμούς Βιέννης

Η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ανήκει πλέον στο παρελθόν για την ΑΕΚ, η οποία στρέφει την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αούστρια Βιέννης, την ερχόμενη Πέμπτη. Οι «κιτρινόμαυροι» μπορούν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League ακόμα και με ισοπαλία, όμως όλοι υπογραμμίζουν πως θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη, ώστε να «σφραγίσουν» με πανηγυρικό τρόπο την πρόκρισή τους.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ξεκινήσει
να καταστρώνει τα πλάνα του για το συγκεκριμένο ματς από τη Δευτέρα, χωρίς να υπολογίζει στους τραυματίες και στον Λαμπρόπουλο, ο οποίος δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα. Το 3-5-2 αναμένεται να διατηρηθεί και σε αυτό το ματς, με τον Ισπανό τεχνικός να περιμένει τις επόμενες ημέρες την επιστροφή Τσόσιτς, προκειμένου να τον συμπεριλάβεις στα πλάνα του για το ματς της Πέμπτης. Παράλληλα, στην αποστολή αναμένεται να επιστρέψει ο Ανέστης.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να τελειώσουν τον πρώτο γύρο με δυο νίκες, στα ματς με ΑΟΚ και Απόλλωνα Σμύρνης, έτσι ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Τέλος, ο Γαλανόπουλος συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Λεβαδειακό και θα απουσιάσει σε ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς, κόντρα σε ΑΟΚ (εντός), Απόλλωνα Σμύρνης (εκτός), Παναιτωλικό (εκτός) και ΠΑΣ Γιάννινα (εντός).
Keywords
Τυχαία Θέματα