Μπάγερν Μ. – Στουτγκάρδη 2-2 : Ισοπαλία σαν νίκη (hls)

Έγραψε ιστορία ο Τελ

Ο Ματις Τελ έγραψε ιστορία με πολλούς τρόπους σε έναν αγώνα.

Σε ηλικία 17 χρόνων και 136 ημερών έγινε ο νεότερος βασικός παίκτης στην ιστορία της Μπάγερν, ο νεότερος βασικός που σκοράρει με τους Βαυαρούς, ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Μπάγερν και τέταρτος νεότερος στην ιστορία της Μπούντεσλιγκα. Όλα αυτά με το 1-0 στο 36ο λεπτό.

Η Στουτγκάρδη στο πρώτο ημίχρονο ήταν ακίνδυνη.

ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Θαρραλέα πήρε δίκαιη ισοπαλία

Στο δεύτερο ημίχρονο η Στουτγκάρδη αποφάσισε να ρισκάρει και δικαιώθηκε.

Πέτυχε γκολ

στο 51ο λεπτό ε τον Γκιρασί σωστά δεν μέτρησε και τελικά ισοφάρισε δίκαια με τον Φούριχ από ασίστ του Μαυροπάνου (57′).

Η χαρά κράτησε όμως μόλις τρία λεπτά και οι Βαυαροί μπήκαν ξανά μπροστά με τον Μουσιάλα (60′). Από το 70ο λεπτό και μετά η Στουτγκάρδη έκανε ότι μπορούσε για να πάρει αποτέλεσμα και τα κατάφερε.

Ο Γκιρασί είχε δοκάρι στο 74ο λεπτό, άλλο ένα γκολ που δεν μέτρησε πάλι με τον Γκιρασί και τελικά κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Γκιρασί (90+) για το τελικό 2-2.

Η Μπάγερν μέτρησε την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα ενώ για την Στουτγκάρδη ήταν η πέμπτη ισοπαλία σε έξι παιχνίδια με την ομάδα του Ματαράτσο να παραμένει χωρίς νίκη.

Μπάγερν Μ. (4/4/2) : Νόιερ – Μαζράουι (60′ Στάνισιτς), Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κιμιχ, Γκορέτσκα, Τελ (60′ Σανέ), Γκναμπρι (81′ Χράφενμπερχ) – Μουσιάλα (81′ Μανέ), Μίλερ (69′ Τσούπο-Μοτίνγκ)

Στουτγκάρδη (3/5/2) : Μίλερ – Μαυροπάνος (84′ Στέντσελ), Άντον, Ίτο – Σίλας (75′ Περέα), Έντο (75′ Έγκλοφ), Κάρατσορ, Αχαμάντα (84′ Μιγιότ), Σόσα – Τομάς (46′ Φούριχ), Γκιρασί

Keywords
Τυχαία Θέματα