Ατλέτικο Μαδρίτης: Δεν αποκλείει την κατάκτηση του τίτλου ο Γκριεζμάν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με ματς λιγότερο είναι έντεκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Τζιρόνα στην Ισπανία και δέκα πίσω από την δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά εκεί, με τους ίδιους αγώνες.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν με δηλώσεις του έδειξε να πιστεύει ότι οι ροχιμπλάνκος μπορούν ακόμη να κατακτήσουν το πρωτάθλημα: “Θα δούμε τι θα γίνει, πρέπει να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας και θα δούμε τι θα γίνει. Είμαστε ακόμη εκεί”. Ο Γάλλος άνοιξε εστιατόριο στην Μαδρίτη μαζί με μερικούς ακόμη διάσημους όπως ο Σεφ Πάκο Ρονθέρο, οι ηθοποιοί Άλεξ Γκονζάλεθ, Μιγκελ Άνχελ Σιλβέστρε και τον συμπαίκτη του Μάρκος Γιορέντε.

Los VIPS más rojiblancos acuden al estreno de Rhudo
Fiesta de presentación del nuevo restaurante de Antoine Griezmann, Marcos Llorente junto al chef Paco Roncero y los actores Álex González y Miguel Ángel Silvestre.
Vía @AS_tikitakas https://t.co/uiZypZ4ooA

— AS Fotografía (@FotografiAS_AS) January 30, 2024

“Τρώω τα πάντα. Μου αρέσει να πηγαίνω σε εστιατόρια και να τρώω καλά. Μπορώ να φάω ένα χάμπουργκερ την Δευτέρα όμως και να μην έχω απολύτως κανένα πρόβλημα” είπε ο Γάλλος μιλώντας για την σχέση του με το καλό φαγητό.

Μίλησε και για το ντέρμπι της Μαδρίτης που έρχεται την Κυριακή απέναντι στην Ρεάλ και που εκεί μπορεί να μειωθεί αρκετά η διαφορά από την κορυφή ενώ αποκάλυψε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι έτοιμος και ο Μοράτα για τον αγώνα: “Του έστειλα ένα μήνυμα και μου είπε ότι στόχος του είναι να παίξει με την Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε νομίζω καλά θα είναι. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, περιμένω σπουδαία ατμόσφαιρα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, μια ομάδα που θέλει να κερδίσει στο γήπεδό της απέναντι στην άλλη μεγάλη ομάδα της πόλης. Πάντα είναι ωραίο να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Εγώ προσωπικά είμαι χαρούμενος στην Ατλέτικο. Πηγαίνουμε καλά, το διασκεδάζουμε στο γήπεδο, δουλεύουμε καλά, κρατάμε και το μηδέν στην εστία που για εμάς είναι σημαντικό και συνεχίζουμε την μάχη μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα