Ατλέτικο Μαδρίτης – Κάδιθ 3-2: Λάτιν ανατροπή

Η Ατλέτικο μπήκε στο ματς με δύο σούπερ ευκαιρίες του Γκριεζμάν μέσα σε 2 λεπτά. Δοκάρι στο 3ο και χαμένο τετ α τετ στο 4ο λεπτό. Η Κάδιθ αιφνιδιάζει τη Μαδρίτη και σκοράρει με τον Βραζιλιάνο Λούκας Σιλβα μετά από κλέψιμο της μπάλας και αρκετές διαμαρτυρίες για φάουλ στον Ρικέλμε πριν το γκολ. (0-1, 12ο λεπτό).

Μέσα σε 15 λεπτά η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος δέχεται νέο γκολ από το λάθος του Αθπιλικουέτα και το πλασέ του Μαρτί (0-2, 27ο λεπτό). Η Ατλέτικο

μείωσε πριν φύγει το ημίχρονο με την κεφαλιά του Άνχελ Κορέα μετά από ασίστ του Αθπιλικουέτα (1-2, 32ο λεπτό).

Στην εκκίνηση του ημιχρόνου η Ατλέτικο ισοφαρίζει με τον Μολίνα να ολοκληρώνει αυτό που δεν μπόρεσε να τελειώσει ο Γιορέντε (2-2, 47ο λεπτό) και στο 66ο λεπτό μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, η ομάδα του Σιμεόνε γυρίζει το ματς με τιν Άνχελ Κορέα να ξαναβρίσκει δίχτυα για να ολοκληρώσει την ανατροπή (3-2, 66ο λεπτό).

Η Ατλέτικο ανέβηκε στην 4η θέση με ματς λιγότερο απέναντι στη Σεβίλλη, σε μια βραδιά που ο Γιαν Όμπλακ συμπλήρωσε 400 συμμετοχές κάτω από το τέρμα της.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Αθπιλικουέτα (81′ Γκαλάν), Βίτσελ, Ερμόσο, Ρικέλμε (61′ Λίνο), Κόκε (61′ Χιμένες), Σαούλ, Γιορέντε (61′ Ντε Πολ), Γκριεζμάν, Κορέα

Κάδιθ (Γκονζάλεθ): Λεντέσμα, Θαλδούα (62′ Ίθα), Φάλι (35′ Εμπαγέ), Μερέ (70′ Γκόμες), Αλκαράθ (46′ Εσκαλάντε), Κουαμέ, Σίλβα, Σομπρίνο, Ράμος, Μαρτί (46′ Αλέχο)

Keywords
Τυχαία Θέματα