Ατλέτικο - Μπάγερν 1-1: Στην Αυστρία θα κριθεί η πρόκριση (hls)

Ατλέτικο - Μπάγερν 1-1: Στην Αυστρία θα κριθεί η πρόκριση (hls)sdimolitΤρί, 12/01/2020 - 23:53

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήθελε μόνο νίκη για να περάσει στους '16' και πλέον τελευταία αγωνιστική χρειάζεται αποτέλεσμα στην Αυστρία με τη Ζάλτσμπουργκ. Οι Γερμανοί παραμένουν αήττητοι μετά από 16 παιχνίδια μακριά από το Μόναχο στην διοργάνωση (12 νίκες, 4 ισοπαλίες).

Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα πριν από την σέντρα, η Ατλέτικο με νίκη έπαιρνε την πρόκριση, διαφορετικά θα χρειαζόταν θετικό αποτέλεσμα στην Αυστρία την τελευταία

αγωνιστική απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ που νίκησε νωρίτερα τη Λοκομοτίβ στη Μόσχα (1-3).Ένας βαθμός αρκεί στην ομάδα του Σιμεόνε στην 6η και τελευταία αγωνιστική.

Η Μπάγερν που είχε εξασφαλίσει από την περασμένη αγωνιστική την πρόκριση, ταξίδεψε στην Ισπανία χωρίς τους Μάνουελ Νόιερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Στον πάγκο έμειναν, Γκνάμπρι, Κομάν, Μιούλερ, Παβάρ και Μπόατενγκ. Η Ατλέτικο δεν είχε στην διάθεση της τον Λουίς Σουάρες που αναρρώνει από κορωνοϊό.

Ο Ζοάο Φέλιξ έδωσε προβάδισμα στους Μαδριλένους μετά από το γύρισμα του Γιορέντε στο 25ο λεπτό, 3ο γκολ στους ομίλους για τον νεαρό Πορτογάλο επιθετικό, 8ο σε όλες τις διοργανώσεις σε 11 παιχνίδια. Στο 38ο λεπτό ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Μάρκος Γιορέντε, λίγο έλειψε να σκοράρει όμως το σουτ που επιχείρησε από πλεονεκτική θέση έφυγε ψηλά, την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Άνχελ Κορέα λίγο πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Φλικ έκανε αλλαγές προκειμένου να φτάσει στην ισοφάριση και τα κατάφερε πέντε λεπτά πριν από το τέλος με το πέναλτι που εκτέλεσε ο Τόμας Μιούλερ. Ο Γερμανός που πέρασε στο ματς στο 62ο λεπτό, κέρδισε πέναλτι από τον Φελίπε που εκτέλεσε ο ίδιος και διατήρησε το αήττητο της Μπάγερν στο τελικό 1-1.

Γήπεδο: Wanda Metropolitano

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χιμένες (68' Φελίπε), Σάβιτς, Τρίπιερ, Ερμόσο, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (87' Λόντι), Γιορέντε, Κορέα (80' Ερέρα), Ζοάο Φέλιξ (87' Λεμάρ)

Μπάγερν Μονάχου (Χάνζι - Ντίτερ Φλικ): Νούμπελ, Αλάμπα, Σααρ (62' Ρίτσαρντς), Ζίλε, Άρεϊ - Εμπί (61' Γκνάμπρι), Μαρτίνεθ (62' Μιούλερ), Μουσιάλα (76' Στίλερ), Κόστα (86' Τσίρκε), Σανέ, Τσούπο - Μοτίνγκ

Βαθμολογία A' ομίλου μετά από πέντε αγωνιστικές

Μπάγερν (4-1-0) 13

Ατλέτικο (1-3-1) 6

Ζάλτσμπουργκ (1-1-3) 4

Λοκομοτιβ Μόσχας (0-3-2) 3

Επόμενη 6η αγωνιστική 9/12

Μπάγερν Μονάχου - Λοκομοτίβ Μόσχας

Ζάλτσμπουργκ - Ατλέτικο Μαδρίτης

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Bayern Munich - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ UEFA Champions League Atletico Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήθελε μόνο νίκη για να περάσει στους '16' και πλέον τελευταία αγωνιστική χρειάζεται αποτέλεσμα στην Αυστρία με τη Ζάλτσμπουργκ. Article publish on Τρί, 12/01/2020 - 23:53 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα