Αθανασιάδης: "Πολύ σημαντική νίκη, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Αθανασιάδης: "Πολύ σημαντική νίκη, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας"osinteliΔευ, 02/15/2021 - 19:33

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε στα κανάλια Novasports για τη συγκλονιστική νίκη επί της ΑΕΛ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας στάθηκε στα λάθη της ομάδας του, που έβαλαν την ΑΕΛ στη διεκδίκηση

του ματς, μίλησε για το πέναλτι που έπιασε, αλλά και για τη σημασία της νίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ:

"Με το σκορ στο 0-2 βάλαμε τη Λάρισα στο παιχνίδι από το πουθενά. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πέναλτι αλλά πρέπει να διορθώσουμε πράγματα γιατί δεχόμαστε εύκολα γκολ".

Για τη φάση του πέναλτι: "Σκεφτόμουν ότι έπρεπε να αντιδράσω σωστά. Με τον Μιχαηλίδη κάνουμε μία ανάλυση, μου είπε να περιμένω και έπεσα σωστά".

Για την αγκαλιά στον Μουκαντζό: "Είναι δύσκολη στιγμή και στην ίδια μπορεί να βρεθώ και εγώ κάποια στιγμή. Πρέπει να είναι δυνατός και να συνεχίσει"

Για το τι έφταιξε και η ΑΕΛ μπήκε στο ματς: "Δεν θέλω να ρίξω ευθύνες. Όλοι φταίμε. Ίσως χαλαρώσαμε μετά το 0-2, αλλά δεν πρέπει. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντική νίκη και πρέπει να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ, Γιώργος Αθανασιάδης μίλησε στα κανάλια Novasports για τη συγκλονιστική νίκη επί της ΑΕΛ.

Article publish on Δευ, 02/15/2021 - 19:33 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα