Αταμάν: «Ο Λεσόρ είναι αμφίβολος, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει»

Ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «πράσινοι» μετά την εξαιρετική τους παρουσία την περασμένη εβδομάδα, με δύο εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Μονακό και Αρμάνι Μιλάνο, θέλουν να κλείσουν με όμορφο τρόπο το 2023 και μαζί τον πρώτο γύρο της φετινής Euroleague.

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του επισήμανε τα σημεία κλειδιά που θα φέρουν στην ομάδα του, τη 10η φετινή της νίκη, έδωσε πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των Λεσόρ και Παπαπέτρου και έστειλε το δικό του μήνυμα στον Φατίχ Τερίμ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ερυθρό Αστέρα : «Είναι μια καλή ομάδα, είχαν αρκετούς σκόρερς την προηγούμενη εβδομάδα και στο τελευταίο τους παιχνίδι πέτυχαν 98 πόντους απέναντι στην Μακάμπι. Έχουν έμπειρους παίκτες όπως ο Τεόντοσιτς, που εάν είναι σε καλή μέρα είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, το ίδιο και ο Νέντοβιτς αλλά και οι άλλοι παίκτες όπως ο Μπολομπόι, ο Χάνγκα και Μίτροβιτς. Οπότε πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, πήραμε δύο μεγάλες νίκες την προηγούμενη εβδομάδα εκτός έδρας και για να τις κάνουμε σημαντικές και να δώσουμε μια συνέχεια σε αυτές είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας».

Για το σημερινό επίπεδο της ομάδας του: «Κερδίσαμε τρία παιχνίδια στη σειρά εκτός έδρας, οπότε τώρα μπορώ να πω πως είμαστε σε καλό δρόμο, αλλά αν με ρώταγες δύο εβδομάδες πριν που είχαμε χάσει τότε τρία σερί παιχνίδια θα έλεγα το αντίθετο. Αυτό είναι το μπάσκετ. Η ομάδα τώρα είναι σε καλό δρόμο, έχουμε κίνητρο και είναι σημαντικό να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι, γιατί στη Euroleague παίζει ρόλο κάθε νίκη και κάθε κατοχή. Έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα τώρα που παίζουμε εντός έδρας, βγάζουμε πολύ ενέργεια μαζί με τους οπαδούς μας, παίζουμε καλά και ελπίζω το ίδιο να συμβεί και αύριο».

Για την κατάσταση του Λεσόρ: «Ο Ματίας χθες έκανε προπόνηση και είχε ένα πρόβλημα στο τέλος αυτής, σήμερα στη μέση της προπόνησης είχε και πάλι πρόβλημα με τη μέση του οπότε το ιατρικό μας επιτελείο δουλεύει σκληρά και ελπίζω πως θα είναι στο παρκέ. Αυτήν τη στιγμή είναι αμφίβολος αλλά πιστεύω, ξέροντας τον Ματίας, πως 80 με 90% θα βρίσκεται αύριο στο παρκέ».

Για την κατάσταση του Παπαπέτρου: «Πιστέυω και ελπίζω πως θα είναι έτοιμος με τη νέα χρονιά. Δουλεύει σκληρά και ελπίζω πως θα είναι έτοιμος με το νέο έτος».

Για τον Φατίχ Τερίμ: «Καλέ μου φίλε, καλώς ήρθες στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και ελπίζω να πετύχεις στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αταμάν, Ο Λεσόρ,ataman, o lesor