Αταμάν: Ικανοποιημένος από τον Σαμοντούροβ

«Παίξαμε καλά σήμερα. Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά, τα παιδιά που έπαιξαν περισσότερα λεπτά, τα χρησιμοποίησαν σωστά. Μπορεί στην επίθεση να κάναμε λάθη, αλλά παίξαμε ένα ματς ύστερα από 48 ώρες όταν και αγωνιστήκαμε κόντρα στην Παρτίζαν. Αφήσαμε έξω κάποιους παίκτες οι οποίοι είχαν παίξει πολλά λεπτά σε αυτό το ματς ενώ ακολουθεί και διπλή αγωνιστική Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε αυτά τα ματς που έρχονται.

Είναι λογικό όταν έχεις πάρει μεγάλη διαφορά στο τέλος να χαλαρώνεις κάπως. Συμβαίνει. Χρησιμοποιήσαμε και παίκτες που δεν είχαν παίξει πολλά λεπτά. Για μένα δεν έχει

σημασία να κερδίζουμε με 40 ή 50 πόντους, για εμένα έχει σημασία να παίρνουν χρόνο οι νέοι παίκτες, να αποκτούν εμπειρία και να κρατάμε εκτός παίκτες που παίζουν στην Euroleague».

Το σημερινό ματς δεν είναι αυτό που θα μου δώσει τη σιγουριά για οποιονδήποτε παίκτη χρησιμοποιώ μέσα στο παρκέ. Το σημαντικό είναι να παίρνουν χρόνο και να παίζουν ποιοτικά ενόψει των πιο δύσκολων αγώνων. Ειδικά είμαι ικανοποιημένος με τον Σαμοντούροβ, πήρε πολλά λεπτά, είναι ένας νέος παίκτης και πολύ ταλαντούχος. Θα τον χρησιμοποιούμε σε αυτά τα ματς» τόνισε ο Τούρκος προπονητής.

Keywords
Τυχαία Θέματα