Αστέρας Τρίπολης: Όμαδα με υπογραφή Ράσταβατς

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του μετά το πέρας της περσινής σεζόν και δείχνει ότι μπορεί να τερματίσει και στην εξάδα της βαθμολογίας φέτος.

Όλη αυτή η πορεία φέρει την υπογραφή του Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος προπονητής γύρισε σε γνώριμα μέρη και κατάφερε να αλλάξει το «τσιπάκι» των Αρκάδων τη φετινή σεζόν, συνέχιζοντας από εκεί που σταμάτησε μετά τη σεζόν 2021-2022 και δείχνοντας ότι έχει βρει το δρόμο για να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει η διοίκηση από την αρχή της σεζόν.

Ο Ράσταβατς είναι ένας

προπονητής που γνωρίζει αφενός την ομάδα της Αρκαδίας και αφετέρου την Ελληνική πραγματικότητα. Πιο συγκεκριμένα, ο Σέρβος συνεργάζεται με παίκτες που είχε και στην προηγούμενη θητεία του, από το 2019 μέχρι το 2022. Επομένως, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και ξέρει πως να τους διαχειριστεί. Επίσης, πριν αναλάβει τους Αρκάδες ήταν προπονητής στην Ξάνθη καταφέροντας να τερματίσει στην έκτη θέση, με αποτέλεσμα οι Ακρίτες να χάσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις για έναν βαθμό τη σεζόν 2017-2018.

Επιπλέον, ο Ράσταβατς έδωσε τόπο στα νιάτα. Μπάραλες και Ιγκλέσιας «κούνησαν μαντήλι» από την Τρίπολη και αντικαταστάθηκαν από τον Μιριτέγιο και τον Γκος που έχουν κάνει πολύ καλή σεζόν μέχρι τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα