Αστέρας Τρίπολης: MVP ο Παπαδόπουλος

Αστέρας Τρίπολης: MVP ο ΠαπαδόπουλοςalambosΠαρ, 11/27/2020 - 14:41

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει χάσει λίγο τα πατήματά του στα τελευταία ματς και χάνει βαθμούς που θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει. Όπως και στο ματς με τον Απόλλωνα στην Τρίπολη, στο οποίο η "Ελαφρά Ταξιαρχία" θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη βάσει ευκαιριών.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην εβδομαδιαία ψηφοφορία των φίλων του Αστέρα Τρίπολης,

κορυφαίος της ομάδας αναδείχθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος. Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: "Ο Νίκος Παπαδόπουλος αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Match του ΑΣΤΕΡΑ για την εμφάνισή του στον εξ' αναβολής αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης."

Ο Παπαδόπουλος συγκέντρωσε το 52% των ψήφων ενώ δεύτερος ήταν ο Τασουλής με 38%.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης ΕΛΛΑΔΑ Οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης ανέδειξαν πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα τον Νίκο Παπαδόπουλο γεγονός που καταδεικνύει το ότι η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ήταν καλύτερη στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες στην Τρίπολη. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 14:41 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα