Άσχημες κριτικές από τους Κινέζους για τον Τέβες

Οι Κινέζοι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν πληγεί από τα λεγόμενα του Κάρλος Τέβες και το δείχνουν αυτό ξεκάθαρα με παράπονα και προσβολές στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Ο 34χρονος επιθετικός σε συνέντευξη του στην Αργεντινή, είπε ότι οι επτά μήνες που πέρασε στην Κίνα ήταν γι΄αυτόν διακοπές!.

Ο Αργεντινός επιθετικός επέστρεψε πρόσφατα στη Μπόκα Τζούνιορς μετά το αποτυχημένο του πέρασμα στην κινεζική Shanghai Shenhua, αλλά οι τραυματισμοί και οι καταγγελίες για τη εν γένει στάση και τα περιττά του κιλά, τον έθεσαν εκτός ομάδας.

«Έχει πολύ κακή ηθική» και «είναι σκουπίδι,
εντελώς αντιεπαγγελματίας» ήταν μερικά από τα πιο ευγενικά σχόλια στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Ο Τέβες δεν δείχνει να θίχτηκε από τις άσχημες κριτικές :

«Είναι όλα εντάξει επειδή βρισκόμουν σε επτάμηνες διακοπές, είναι το τίμημα που κάποιος πρέπει να πληρώσει για να μην βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο.
Όταν μπήκα για πρώτη φορά στο γήπεδο το πρόσωπό μου σκοτείνιασε και σκέφτηκα: τι κάνω τώρα εγώ εδώ;».

Ο Κάρλος Τέβες επέστρεψε για τρίτη φορά στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς και ελπίζει να κερδίσει πάλι το Copa Libertadores μετά από 15 χρόνια, όταν και τότε ήταν από τους πρωταγωνιστές της κατάκτησης του 5ου τίτλου από την ομάδα.

"Θέλω να ευχαριστήσω την πρώην μου ομάδα για το γεγονός ότι με άφησε ελεύθερο και έτσι μπορώ να είμαι εδώ στο σπίτι μου και να μπορώ να το απολαύσω" κατέληξε ο Κάρλος Τέβες.
Keywords
Τυχαία Θέματα