Α.Σ. Βόλος 2004: Με άρωμα… γυναίκας!

Ούτε Ολυμπιακός Βόλου, ούτε Νίκη, ούτε ΝΠΣ. Στην όμορφη πόλη της Μαγνησίας μια ομάδα κρατά ψηλά τη… σημαία του ποδοσφαίρου γυναικών. Ο Α.Σ Βόλος 2004. Ένας σύλλογος που ιδρύθηκε το 2000 από τον Δημήτρη Κλόντζα, πήρε το όνομα του λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων που φιλοξένησε και η πόλη, έχει χρώματα “ερυθρόλευκα” και είναι ο βασικός πυλώνας του ποδοσφαίρου γυναικών

στην ευρύτερη περιοχή.

Έντονη δραστηριότητα στα τμήματα υποδομών, αλλά και σημαντική παρουσία στην Α Εθνική έχει η ομάδα του Βόλου, καθώς για αρκετά χρόνια ήταν ο βασικός ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ενώ τη χρονιά που πέρασε βρέθηκε στην τρίτη θέση των play out και εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία.

Η προπονήτρια

Για πέμπτη χρονιά η Έλενα Κουσκούνη βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία του Α.Σ. Βόλου 2004 και έχει τον τιμητικό τίτλο της μακροβιότερης εν ενεργεία προπονήτριας σε ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στη χώρα μας.

Το αστέρι

Η 26χρονη Χρύσα Βέτσικα ήταν η μοναδική ποδοσφαιρίστρια που δεν έχασε ούτε λεπτό συμμετοχής στην εφετινή παρουσία του ΑΣ Βόλου 2004. Μάλιστα η αμυντικός της ομάδας από τη Μαγνησία είναι και… πολυεργαλείο, καθώς στο φινάλε της σεζόν χρειάστηκε να αγωνιστεί και σαν τερματοφύλακας για να καλύψει κενό που προέκυψε!

Το ταλέντο

Η νεαρή Ευαγγελία Νάνου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο θεσσαλικό ποδόσφαιρο. Διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, το “δεκάρι” του Βόλου σημείωσε τέσσερα τέρματα στο πρωτάθλημα και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα