Άρσεναλ: Ο Οζίλ θέλει να βοηθήσει τους “κανονιέρηδες”

Άρσεναλ: Ο Οζίλ θέλει να βοηθήσει τους “κανονιέρηδες”tnalΠέμ, 12/24/2020 - 09:52

Ο Μεσούτ Οζίλ δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει την Άρσεναλ να επιστρέψει στις νίκες και πως είναι στεναχωρημένος για τον παραγκωνισμό του. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έχει τεθεί εκτός ομάδας από τον Μικέλ Αρτέρα και δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του προς τον Ισπανό προπονητή. Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του. 

Αρχικά, ο Οζίλ δήλωσε στον αγγλικό Τύπο: “Είναι μια

πολύ δύσκολη περίοδος για όλους στην ομάδα. Όχι μόνο για μένα. Είναι μια απογοητευτική κατάσταση. Εννοείται πως θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα, ειδικά αυτή τη στιγμή. Όμως, δεν μπορώ να έχω αυτή την ευκαιρία για την ώρα. Οπότε απλώς εύχομαι να βελτιωθεί η ομάδα χωρίς να αγωνίζομαι εγώ”.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στον Βενγκέρ: “Ο Βενγκέρ ήταν ένας πραγματικά φανταστικός κόουτς. Επίσης, για μένα ήταν και μια πατρική φιγούρα και ξέρω ότι αυτό ισχύει και για άλλους παίκτες. Πιστεύω ότι ο Βενγκέρ λείπει σε πάρα πολλούς ανθρώπους γύρω από την Άρσεναλ”.

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Arsenal ΑΓΓΛΙΑ Ο Μεσούτ Οζίλ δήλωσε πως θέλει να βοηθήσει την Άρσεναλ να επιστρέψει στις νίκες και πως είναι στεναχωρημένος για τον παραγκωνισμό του. Article publish on Πέμ, 12/24/2020 - 09:52 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα