Άρης: Ξεκούραση τέλος, επιστροφή στις προπονήσεις

Άδεια ήταν και… πάει για τους παίκτες του Άρη. Επιστρέφουν αύριο (28/12) στις προπονήσεις μετά το τέλος των μίνι διακοπών τους, από τις 24 του μηνός, για τις ημέρες των Χριστουγέννων. Όσο χάρηκε ο καθένας την οικογένειά του και την ξεγνοιασιά, τη χάρηκε. Πλέον, οι “κίτρινοι” συγκεντρώνονται για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και τον πρώτο αγώνα της νέας χρονιάς, αυτόν με τον Παναθηναϊκό (5/1) εκτός έδρας.

Αυτός που σίγουρα θα απουσιάζει είναι ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος έχει ενσωματωθεί ήδη στην Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας εν όψει

των αγώνων της για το Κόπα Άφρικα. Από εκεί και πέρα, πριν την άδεια, αυτοί που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών ήταν οι Ντάνιελ Μαντσίνι, Φακούντο Μπερτόγλιο, Ματέο Γκαρσία και Ντένις. Μένει να φανεί σε ποια κατάσταση θα είναι ο καθένας με την επιστροφή τους στις προπονήσεις.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης σήμερα (27/12) για την αυριανή μάζωξη αναφέρει:

“Η πρώτη προπόνηση, μετά την άδεια που είχαν οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, προκειμένου να περάσουν τις μέρες των Χριστουγέννων με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, είναι προγραμματισμένη για αύριο. Η προπόνηση της Τρίτης (28/12) θα διεξαχθεί το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου”.

Keywords
Τυχαία Θέματα