Άρης: Στο τραπέζι αποχωρήσεις και δανεισμοί

Άρης: Στο τραπέζι αποχωρήσεις και δανεισμοίedadaΠαρ, 01/01/2021 - 15:38

Για δύο προσθήκες κινείται ο Άρης στο μεταγραφικό παζάρι, που επισήμως άνοιξε σήμερα (1/1) και διαρκεί όλο τον Ιανουάριο. Συγκεκριμένα, για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού κι ενός αριστερού οπισθοφύλακα, θέλοντας να ενισχύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το έμψυχο δυναμικό του εν όψει της συνέχειας της αγωνιστικής περιόδου. Από 'κει και πέρα, όμως, συζήτηση στους

"κίτρινους" γίνεται για ενδεχόμενη αποχώρηση ή ενδεχόμενες αποχωρήσεις παικτών, αλλά και για δανεισμούς σε άλλες ομάδες.

Κατά βάση, ο μοναδικός παίκτης που μέχρι τώρα έχει εκφράσει την επιθυμία να φύγει από τον σύλλογο και να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα είναι ο Τόνι Ντάτκοβιτς. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δεν συμβιβάζεται με το λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει μέχρι τώρα και έχει κατά νου τη μετακίνηση σε ομάδα, όπου θα έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι βασικός. Ήδη, σύλλογοι από την Ισπανία και την Κύπρο έχουν εκδηλώσει επιθυμία να τον αποκτήσουν.

Πέρα από τον Ντάτκοβιτς, πάντως, δεν αποκλείεται στην πορεία να εκφράσει κι άλλος επιθυμία αποχώρησης ή να προκύψει πρόταση για κάποιον. Αναλόγως τι θα συμβεί και για ποιον παίκτη θα πρόκειται, οι "κίτρινοι" θα το σκεφτούν, καθώς είναι ανοικτοί σε κάθε ενδεχόμενο.

Σε ό,τι αφορά στους ενδεχόμενους δανεισμούς, αυτό που επιθυμούν οι "κίτρινοι" είναι να δώσουν κάποιον ή κάποιους από τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες (π.χ. τον Αλί Αντέμ) σε ομάδα της Super League 2, αν κι εφόσον ξεκινήσει η δραστηριότητα στην κατηγορία, για να πάρουν παιχνίδια και να επιστρέψουν πιο έτοιμοι το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Οι διοικούντες τον Άρη δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν παίκτες από την ομάδα την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και άλλοι να δοθούν δανεικοί Article publish on Παρ, 01/01/2021 - 15:38 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα