Άρης: Πρώτη αποστολή με Μπούργος (pics)

Η εποχή Χερμάν Μπούργος στον Άρη ξεκίνησε την Τρίτη 22/2/2022, με τον Αργεντίνο προπονητή να προπονεί για πρώτη φορά τους “κίτρινους”. Παρόντες στη διαδικασία και οι άμεσοι συνεργάτες του στην ομάδα, οι Τόλης Τερζής και Χουάν Μανουέλ Αλφάνο, ο οποίος είναι γυμναστής με συνεργασία στο παρελθόν με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και πέρασμα από Ίντερ, Μαγιόρκα, Βαλένθια, Μπέτις και Μπόκα Τζούνιορς.

Τον Μπούργος παρουσίασαν στους παίκτες του Άρη οι Δημήτρης Νιαρχάκος και Θωμάς Ναζλίδης. Ο τελευταίος τόνισε χαρακτηριστικά κατά την παρουσίαση

του προπονητή μιλώντας προς τους παίκτες: “Καλωσορίζουμε το νέο μας προπονητή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία! Του έχουμε εμπιστοσύνη και όλοι μαζί θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέχρι τέλους για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Ο ίδιος ο Αργεντίνος προπονητής είπε μιλώντας στους παίκτες: “Χαίρομαι που θα συνεργαστούμε και θέλω να ξέρετε ότι πρώτος εγώ σας πιστεύω! Θα δουλέψουμε μαζί για να τα καταφέρουμε και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Αρχίζουμε από το αυριανό παιχνίδι, στο οποίο μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη!”

Το βάρος στην προπόνηση, κατ’ αρχάς, έπεσε στην ψυχολογική τόνωση των παικτών. Σε ό,τι αφορά στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που είναι εξ αναβολής, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SL1, το πρόγραμμα περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής.

Στο τέλος της διαδικασίας, ο νέος προπονητής ανακοίνωσε για πρώτη φορά την αποστολή της ομάδας, η οποία περιλαμβάνει τους εξής παίκτες: Cuesta, Σιαμπάνη, Mateo Garcia, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Bertoglio, Ndiaye, Matilla, Cristian Lopez, Benalouane, Sundgren, Ganea, Luis Palma, M’Bakata, Lumor Agbenyenu και Μάνο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν δίνει το παρών στην αποστολή, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα απουσιάζει και πάλι, καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Εκτός έμειναν, επίσης, οι Δεληζήσης, Ντένις, Ασλανίδης, Άλι, Μήτρογλου, Ντουάρτε, Χαΐροβιτς, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης και Ντουκουρέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα