Άρης: Πάλμα παρόντος, πρόταση αναμένοντας (pic)

Το κεντρικό πρόσωπο εδώ και πολύ καιρό στον Άρη, εξαιτίας της πρότασης για μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, που αναμένεται να… δελεάσει τους “κίτρινους” και να συναινέσουν στην παραχώρησή του, ο Λουίς Πάλμα, δηλαδή, είναι από σήμερα (17/6) ξανά στην Ελλάδα και στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο μεσοεπιθετικός από την Ονδούρα, όπως αναμενόταν, κατέφθασε από την πατρίδα του και μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Αυτό που δεν κατέφθασε ακόμη είναι η καλή

πρόταση, όπως την αξιολογούν οι άνθρωποι της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης (γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή), για την παραχώρησή του. Δεν αποκλείεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών ή και όχι. Στη δεύτερη περίπτωση, ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα και θα συνεχίσει να προσφέρει σε αυτήν, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2026.

Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Άρης:

“Με νέο πρόσωπο τον Λουίς Πάλμα ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα (δύναμη κορμού στο γυμναστήριο το πρωί, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτική το απόγευμα).

Αύριο, Κυριακή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, ενώ για τη Δευτέρα (19/06) υπάρχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στο «Δασυγένειο»”.

Η φωτό που δημοσίευσε η ΠΑΕ Άρης στον επίσημο λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι μετά την άφιξη του Λουίς Πάλμα σήμερα στο Νέο Ρύσιο και τη συνάντησή του με τον προπονητή της ομάδας, Απόστολο Τερζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα