Άρης-Ολυμπιακός: Το STOP του Ελευθερόπουλου στον Πανόπουλο (vid)

Άρης-Ολυμπιακός: Το STOP του Ελευθερόπουλου στον Πανόπουλο (vid)ageorgiΠαρ, 11/27/2020 - 15:30

Στο ματς της σεζόν 1997-98 ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέδειξε τα σπουδαία του αντανακλαστικά στον Μιχάλη Πανόπουλο στερώντας του ένα γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν κατάφερε τελικά ποτέ.

Συνήθως οι ήρωες των ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων είναι παίκτες επιθετικοί

που με τα γκολ τους χαρίζουν όμορφα γκολ και μοναδικές στιγμές θεάματος. Ωστόσο υπάρχουν κι εκείνες οι στιγμές κατά τις οποίες οι τερματοφύλακες "κλέβουν" τη δόξα από τους επιθετικούς με μοναδικές επεμβάσεις ουσίας και θεάματος.

Μια από αυτές είναι και η απόκρουση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον Μιχάλη Πανόπουλο στο ματς της 21ης Νοεμβρίου του 1998. Ήταν η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το 19ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Ναγκόλι Κένεντι έβγαλε σε τετ α τετ τον Μιχάλη Πανόπουλο. Εκείνος μπαίνοντας στην περιοχή, σούταρε, με τον Δημήτρη ΕΛευθερόπουλο, να επιδεικνύει φοβερά αντανακλαστικά και να απομακρύνει με το πόδι.

Έτσι, ο 22χρονος επιθετικός έχασε την ευκαιρία να σκοράρει για πρώτη φορά εναντίον του Ολυμπιακού, κάτι που τελικά δεν κατάφερε ποτέ αν και από τα 8 γκολ που πέτυχε συνολικά στις 66 φορές που έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία είχε και 2 εξόχως σημαντικά απέναντι όμως σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης ΕΛΛΑΔΑ Άρης-Ολυμπιακός: Το STOP του Ελευθερόπουλου στον Πανόπουλο Submitted by ageorgi on Παρ, 11/27/2020 - 15:00 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/ARHS_OSFP_211198.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Στο ματς της σεζόν 1997-98 ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέδειξε τα σπουδαία του αντανακλαστικά στον Μιχάλη Πανόπουλο στερώντας του ένα γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν κατάφερε τελικά ποτέ. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ολυμπιακός Άρης Άρης - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Στο ματς της σεζόν 1997-98 ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος επέδειξε τα σπουδαία του αντανακλαστικά στον Μιχάλη Πανόπουλο στερώντας του ένα γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που δεν κατάφερε τελικά ποτέ. Article publish on Παρ, 11/27/2020 - 15:30 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα